тема | Домашнее задание | тесты | видеоуроки |
---|---|---|---|
Естери, загальна та структурні формули, систематична номенклатура, фізичні властивості. Гідроліз естерів. Жири як представники естерів. Класифікація жирів, їхні хімічні властивості. | *21читать,выписать уравнения,зад. 154-156,158-160 *22читать,выписать уравнения,зад. 162 | WHQ701 JSN652 | youtube.сom сложные эфиры.Жиры |
Вуглеводи. Класифікація вуглеводів, їх утворення й поширення у природі. Глюкоза: молекулярна формула та її відкрита форма.Хімічні властивості глюкози. | *23 читать,выписать уравнения,зад. 169, 174 | youtube.сom углеводы видеоурок | |
Сахароза, крохмаль і целюлоза: молекулярні формули, гідроліз. | *24,25 читать,выписать уравнения,зад. 178,187-192 | youtube.сom видеоурок дисахариды и полисахариды |
ДИСТАНЦИОННОЕ ОБУЧЕНИЕ
С 30.03 2020 по12.04.2020
Учитель Мороз Н.М.
класс | предмет | тема | Домашнее задание | тесты | видеоуроки |
---|---|---|---|---|---|
10а | химия | Творческие работы: 19. Натуральні волокна тваринного походження: їхні властивості, дія на організм людини, застосування. 20. Анілін – основа для виробництва барвників. 21. Синтез білків. 22. Збалансоване харчування – запорука здорового життя. 23. Виведення плям органічного походження. | |||
Насичені й ароматичні аміни: склад і будова молекул, назви найпростіших за складом сполук. Будова аміногрупи. Аміни як органічні основи. Хімічні властивості метанаміну, аніліну. Одержання аніліну. | *26 читать ,пересказ, зад 196,199.201 *27 читать ,пересказ, зад.204,207 | ndg997 | youtube.сom видеоурок Амины. Анилин | ||
Амінокислоти: склад і будова молекул, загальні і структурні формули, характеристичні (функціо-нальні) групи, систематична номенклатура. Пептидна група. | *28 читать ,пересказ, зад. 209-212 | youtube.сom видеоурок Аминокислоты | |||
Хімічні властивості аміноетанової кислоти. Пептиди. | *28 читать ,пересказ, зад 213-215 |
ДИСТАНЦИОННОЕ ОБУЧЕНИЕ
С 12.04 2020 по26.04.2020
Учитель Мороз Н.М.
тема | Домашнее задание | тесты | видеоуроки |
Творчі роботи 24. Синтетичні волокна: їх значення, застосування у побуті та промисловості. 25. Рециклінг як єдиний цивілізований спосіб утилізації твердих побутових відходів. 26. Переробка побутових відходів в Україні та розвинених країнах світу. 27. Перспективи одержання і застосування полімерів із напе-ред заданими властивостями. 28. Дослідження маркування виробів із полімерних матеріалів і пластмас. 29. Виготовлення виробів із пластикових пляшок. | |||
Білки як високомолекулярні сполуки. Хімічні властивості білків (без запису рівнянь реакцій). | *29,30 читати,переказ. Завд.219-221,226,227 | vjs788 | youtube.сom видеоуроки Белки |
Синтетичні високомолекулярні речовини. Полімери. Реакції полімеризації і поліконденсації. Пластмаси. | *31,32 читати,переказ. Завд.230-232,235,236 | youtube.сom видеоуроки полимеры | |
Каучуки, гума. Найпоширеніші полімери та сфери їхнього використання. | *33 читати,переказ. Завд. 241,242 | youtube.сom Химия 10 класс урок №16 |